kawan2 blogger ku (

Thursday, October 7, 2010

Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka)

salam...

wah..wah..
1st time nk join contest ni...
contest raya lak tu..sempat lagi kan....
tgk tarikh tutup 22 okt..cepat2 aku wat n3 ni..wakakakakka

menurut tuan punya blog yg menganjurkan contest ni iaitu kak ina, contest ini di buat sempena ulang tahun ke2 beliau ber blog..fuhhh...tgk tempoh agak baru, tp blok kak ina ni dh glemer giler u....tgk je lah jumlah pengunjung dia..lebih dari 400 000..huhuhuhu..
aku nyerr?? erm..malu la nk bgtau..huuuuuuuuu

aku idaklah kenal kak ina ni secara langsung...
cuma selalu menengok pic2 masakan dan resepi yg diletak jer...
selalu jd silent reader atau komen kat shot box je..
and selalu gak mengcopy paste resepi2 dari situ..hua..hahahahhaha!!!

ok..kalau sesapa nk join...leh la melawat kat blog kak ina yer utk tgk syarat dan hadiah2 yg ditawarkan...
giler punya byk...meriah sungguh..!!

k la..ni adalah gambar yg dipertaruhkan..
err..kak ina..sekeping je ehh..10 kpg x bleh ker???
huuuuuuuuuuu...

pic ni diambil ngan kekawan..sambil ber bbq

kak ina..umah x muat.., kira aci le kan open air..ekekekekkeke

gambar kite yg pakai baju n tudung pink terang menyala kat belakang tu yer..huhuhuh




5. Contest- Gambar Kenangan Open House Aidil Fitri 2010 (Rumah Terbuka) adalah anjuran bersama eyriqazz , beautifulnara, nurazzah dan darkbatman.

2 comments:

kak ina kl said...

terima kasih sudi join contest akak.akak dah letak link kat side bar kanan..

jemputlah datang selalu ke blog akak yer

Tomato Gurl's Life said...

good luck yunk!!gambar tue cantik+meriah..

jejak

free counters