kawan2 blogger ku (

Tuesday, October 19, 2010

Photo-a-Day


Lokasi: Taman Botani, Putrajaya
Jurufoto: En Garpil @ My hb

Jam: 10-11.30 pg

Kamera: Olympus E-620
(DSLR)


salam.. menghabiskan hari sabtu yg lalu dgn berpoya2 bersama olympus...
lokasi pertama, Taman Botani

uhhh...kalau setakat ada masa 2 jam, x cukup nk round 1 tmn ni..
sgt besar dan view pun menarik..

org pun agak ramai..berbanding hari bekerja..
sesuai utk aktiviti bersukan..berkelah (tp jgn sepah2kan sampah tau!)
cycling (basikal disediakan dgn bayaran yg berpatutan)
ada gak perkhidmatan keta..err..keta apa ntah ..ala..yg leh round2 sekitar tmn tu...ala2 tren gitu..


tp..aktiviti yg paling byk adalah bergambar...

n kebanyakannya adalah fotografer handalan dgn model2 yg cun melecun..
sian en garpil sbb bawa model yg x cun..wakakakakka...

so..sesapa yg rasa nk dtg pjaya, leh la singgah sini yerr..!

(aku sendiri pun lom abis tawaf tmn ni, ada hati nk pomot lak)













nampak mcm nak cerita pasal taman botani ni ke, atau nampak mcm aku syok sendiri ngan pic2 sendiri???
tp..ni blog aku kan...huhuhu

5 comments:

Kak Rose said...

sapa kata en garpil dapat model yg x cun....kalah itu naomi campbell taw sbb dia itam! matila pas ni kena saman!

unai a.k.a puan.U said...

wow!!! kagum!! tahniah dapat turun lebih 10kilos!!! clap3x!!

kak ina kl said...

gambar akak dah letak kat fb..maaf yer..boleh tolong edit tak balik tang sponsor tu.dah ada lag penaja baru

kak ina kl said...

add akak haslina harun..

~ PIJA ~ said...

cantek pic2 nih...hehee

jejak

free counters