kawan2 blogger ku (

Saturday, November 13, 2010

contest i love my mum



salam all.. ni entry khas sbb nk join contest yg dianjurkan oleh... FATIN..
aku tertarik ngan tema contest ni... i love my mum...

huuu..sape x sayang mak kan...

(kekadang terasa gak nk pakai t-shirt yg ada tulis ''saya sayang mak saya'' tp cari size x jumpa..ekekekeke

ok..contest ni dibuat sempena besday ibunya pada 5 dec
akak harap fatin dan ibu sentiasa sihat dan hepi2 selalu ye...
sampaikan salam akak buat ibu fatin yer...
menang x menang tu belakang kira..
yg penting aku puas ati sbb akhirnya pic ni dpt diuploadkan disini...


pic ni diambil sempena besday mama sept yg lepas..


tp sbb terlalu byk pic yg nk di upload..akhirnya pic ni x dpt masuk kat sini...
(tp tetap dpt upload ke FB dgn jayanya!)

utk thn ni, akak bg hadiah unik skit..ehehehhe..iaitu dapur gas..huhuhu
kebetyulan masa akak odw nk blk kg...mak akak sms ckp dapur rosak, api jd slow sgt..
kitorang pun terus singgah tasco n beli dapur baru..huhuhuhu...
pastu kongsi2 duit ngan adik2 beli kek besday..
bukan akak x mo bayar sorang...tp rasa lg best bila kongsi2 belikan kek kan...

utk sesapa yg nk join..jom tgk syarat2nya:

1. Buat entry khas dengan meng'Upload' picha anda yang paling menarik, tertarik da bomb gitu bersama ibu anda.. if kat bawah picha tue u'ols nak letakan ucapan terima kasih buat ur mum pun boleh ^_^
2. Nyatakan satu hadiah yg paling best anda pernah beri kepada ur mum masa bezday beliau..ekceli fatin nak cari idea nak bagi mymum hadiah apa nanti..huhu..
3. Anda tidak di wajibkan jadi folower blog MISZ FATIN,, tp untuk kemudahan u'ols nak tengok pasal updated contest better jadilah kan..huhu ^_^
4. Sertakan link u'ols pada entry ini
5. Letakkan banner contest kat sidebar u'ols n link ke entry contest ini
6. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tahu..^_^


ok..akak nk tag 3 org seperti dibawah:
1) wan hazel: sbb menang my contest

2) kak ieda: sbb selalu jadi pengomen kat blog ku
3) ira rahim: sbb dia selalu demam rindukan mak dia..huhu

1 comment:

misz FaTiN said...

TQ join contest fatin kak..
Mesti mak akak seronok dapat adiah 2 kan.. yela,, mak akak baru je ckp dapur gas rosak,, terus dapat baru.. ^_^

jejak

free counters