kawan2 blogger ku (

Sunday, November 28, 2010

MAHA 2010- MAEPS Serdang- hari ke2

lokasi entry: Tapak Dagangan Ternakan, MAHA 2010


salam....

korang dh pergi MAHA ke?
ari ni hari ke2 MAHA
org punya la ramai sesak sbb ari ni adalah hari perasmian...
dirasmikan oleh PM...

ari ni ari pertama aku bertugas kat tapak MAHA
huh...! ada 6 hari lagi weii...

sesapa yg lom gi..jemput la memeriahkan dan menyesakkan lagi keadaan...
huhuhu..MAHA akan berakhir pada 5 disember..

aku bertugas di tapak promosi daging...
boleh dilihat pada pic2 kat bawah..betapa meriahnya booth aku bila time kambing dihidangkan secara PERCUMA...

dan disebabkan aku terlibat kat tapak pameran hidup, so, pic2 ari ni adalah di sekitar ruang tempat tugas aku...

aku akan update dr semasa ke semasa utk ruang2 yg lain..
besar woooo..x larat nk jln dlm masa 1 hari...

utk sesapa yg nk pegi..korang boleh letak kereta korang kat tempat parking yg disediakan...dan boleh bergerak ke booth antara booth dgn menaiki bus yg disediakan secara PERCUMA..so...jom serbu!!

dan utk sesapa yg nk gi esok, sua rasa tv9 pun berada disitu...


sekian di laporkan..terima kasih....

suasana di awal pg..bila ptg..sesak nk mampos!!

posing mautt!!



begitu tekun sekali







org kuat MAHA..ehem!!




posing jap...






tidakkah anda terpikat??



9 comments:

9W2URY said...

Belum ada kesempatan nak gi..
Rasanya booth paling best tentu booth makanan, sbb dpt rasa percuma.. sikit2 lama2 kenyang dgn merasa jek....hehehe

ieda said...

waa meriah nie .. heheh sempat lagi posing2 tuuu

ermm kalau ada di ktn nie sure akak gi tapi ermm x tahulah biasanya hubby x suke tmpt2 mcm nie ... ramai org katanya huhuh

Encik MamaT said...

semalam pegi kejap je.. minggu depan nak pegi lagi.. simpan daging byk sikit... keke

Fiqah Alias said...

jom2 p MAHA..tapi...fiqah xde kesempatan ag laa..bz ckit kt umah..(^_^) anyway..thanx a lot..fiqah x dpt pegi pn xpe..tgk gambar2 yg syok tu pun dh ok..=)

LadyBird said...

bestnye.. tapi jauh nak pergi :(

KyLe said...

meriah je nmpk hehe tp xberkesempatan pergi lg adehh

Asma Haha said...

sodapnye...x dapat nak g MAHA...:'(

Suara Kalbu said...

Waaaaaaaaaa... bestnya.

Nak plan nak pegi ni. Teruja sangat nak pegi

Far8 budak baik said...

farid nak mai sini gakkk
wahhhh tak tak dapat...
sumpah jelessss..tp dpt tgk pic pun
okey ar..tq=)

jejak

free counters