kawan2 blogger ku (

Monday, October 8, 2012

minta bantuan kawan2

assalam....

untuk n3 kali ni, aku ingin meminta jasa baik semua pengunjung2 'sepanjang jalan kenangan'
saja mencuba2 nasib join contest Ladys Choice di FB

oleh tu, sesapa yg ada FB, aku nk minta tlg skit...

sila ke link ini
kemudian klik ' Go to app'

lepas tu gi ke gallery...cari gambar seperti di bawah
ada di m/surat ke2



gambar ini atas nama NORSHALIEDA ROZALI iaitu diriku..hehe

kalo u all suka ngan pic dan resepi tu, klik le 'like'

segala bantuan dari kekawan amat sy hargai...
thanx...

5 comments:

Norhaizan said...

Dah buat spt arahan...semoga berjaya!

JaSSNaNi said...

ok.. done... dah LIKE... :) moga berjaya ye dik.. nanti adiah kongsi 2 ye.. :P kuangx3

bantal said...

ok dah like dah resipe 2..menarik resepi 2....

ieda said...

insyaallah dik ..
akak dah lama x buka FB
dah malasss huhu

rahim said...

dah buat pun..resepi ini memang sedap, my fav salad..selamat berjaya

jejak

free counters