kawan2 blogger ku (

Monday, December 16, 2013

Cafe Bowling Centre Alamanda

Assalam
Entry ni sebenarnya tertaip separuh je...baru pasan masuk draf sbb x siap sepenuhnya
so, di mlm yg sejuk ini, aku cuba la siapkan gak

ni aktiviti waktu tghari hari jumaat lepas kuar ke alamanda bg sesi jalan2 sambil cr mkn.. Penuh sesak semua tempat mkn kat alamanda. Niat asal nk mkn nandos..tp tgk org ramai sgt, x sanggup nk abiskan masa rehat menunggu mcm tu aje.. 

So..atas cadangan Cik Nora ..kami bersepakat utk mkn di cafe pusat bowling. Seriously..aku n Cik Lilis x tahu pun adanya kafe dlm bowling centre tu..
suasana yg agak privacy..x ramai org..x perlu tunggu lama dan harga yg berpatutan bg aku..


ni menu pilihan aku
dlm byk2 menu, leh lak pilih chic chop..haha
rega: RM12.50


ni..aku!


ni cik lilis yg comel divas
dan menu pilihannya mee bandung super hott...hahahah
pedas meletop tp sgt sedappp
harga: RM6 (x sure sbb x ingat sgt)



ni lak divas cik nora
pilihannya nasi goreng kampung separa bandar..haha
xde la kampung sgt kan dgn hiasannya...
mmg sedap!

harga: RM8


pas ni leh gi lagi
dan sesapa yg cadang2 nk mkn kt alamanda putrajaya time2 org penuh sesak, leh la cuba try kat sini
xde la korang kebulur nk tunggu Q nk dpt tempat duduk kat tempat lain

masuk pusat bowling, belok ke kiri...
selamat mencuba!

* thanx cik lilis belanja kitorang...hik...hik..
** semua pic ehsan dr HP canggih Cik Lilis :-P





6 comments:

Mime MF said...

tgk chicken chop tu..umphh..terliur..:P

Chot said...

kalau time jumaat tu...ermmm ...lambat smpai harapan je la nk mkn.. xtau pulak dlm tu ade cafe jgk ea..next time boleh la dtg kalo tmpt lain sesak..tq cida

Nabiha Zaidi said...

Haishhh, kelaparan melanda malam-malam tengok chicken chop tu.

norhidana miswan said...

terliur nengok sume menu2 tu terutama mee bandung feveret 4 ever

rahel said...

Semua nampak sodap...makcik likes

Umie Jazz said...

thankz cida nnti bole cuba mkn kt situ..sbb selalunya kt food court di alamanda tu penuh giller....

jejak

free counters