kawan2 blogger ku (

Monday, January 5, 2015

emas...sebulan 1 gram...

assalam....

ptg2 yg santai ni, saja nk share ngan kekawan semua...
langkah pertama cikcida dlm usaha mengumpul emas...

cikcida bukan dlm kategori perempuan yg sukakan brg kemas...
tp kalo emas, cikcida suka jee...emas = RM..
sape tak suka kan....

berikutan harga emas yg masih kategori rendah ni, cikcida ambil peluang utk mengumpul emas...
mgkin boleh digunakan pada masa akan dtg..
yg bestnya, en garpil pun mcm bminat nk join sekali...

tp cikcida lebih fokuskan pada gold bar...
kalo brg kemas, leh gak pakai sekali  sekala...
tp cukuplah mana yg ada...gold bar lebih mudah nk simpan

dan kalo dh kumpul byk2...leh je tukarkan pd bentuk brg kemas kan...
1 bulan 1 gram gold bar = RM154
12 bulan = 12 gram...byk kan....

alang2...cikcida terus join jadi ahli je...
dpt beli emas pada harga ahli...
jimat...jimat...di samping dpt bonus...





nak join cikcida?
leh wasap cikcida- 012-6824860
atau klik sini

1 comment:

Diana Rashid said...

bagus jugak tu..untuk masa depan..dari buang duit dok beli gadget2 tu..kan??

jejak

free counters