kawan2 blogger ku (

Monday, October 25, 2010

my 1st GA

ini adalah sticky post- scroll down utk new entry



huhuhuhu...

wat pertama kalinya, aku terasa nk wat GA...sempena ngan kelahiran aku..ops...ulang tahun kelahiran aku...25 okt
dan thn ini merupakan tahun akhir aku menyambut besday pada era 20an
huhuhu..thn depan dh cecah 30 weyyyy!!
hadiahnya x de la lumayan...

tempat>> i) RM30 berbentuk top up utk seorang pemenang yg terpilih SHJ
(kalau pemenang menggunakan pascabayar, RM30 akan di bank in ke akaun org yg berkenaan.


tempat >>ii) sepasang kain cotton- 4 meter- kalau lelaki yg dpt..leh bg kat awek..bini..mak..kakak..adik..

*jumlah hadiah sedang dikemaskini bgantung pd jumlah peserta


ok...bukan sesaja je aku bg bg RM3o tau...hp aku sendiri pun aku jarang top up..ekekekekek
ada sedikit home work kena wat..
senang je..

1) cuma reka sekeping kad ucapan simple utk diri aku (ceh..cari publisiti murahan ke ni?)
tema: tentu la besday
material: leh guna apa saja pic yg ada dlm blog aku..(gambar masakan nk gak ke?)
(syaratnya, mesti ada muka aku dlm itu kad yer...)

2) pastu..tulis la sepatah 2 kata berkenaan aku..aku tau korang x kenal aku, maksudnya, sepanjang korang berada di blog aku, apa yg korang tahu pasal aku..tu je...x yah panjang2..sebaris 2 ayat je...

3) pastu mcm biasa le...wat 1 n3 pasal GA ini .
(dlm n3 harus ada banner n3 ini, tu haa..pic kat ats tu..
harus juga ada kad yg dicipta..
dan harus juga ada sepatah 2 kata utk tuan tanah yer...)
pastu klik komen di bwh n3 ini, masukkan link n3 korang tu yer..


syarat:

i) ada blog
ii)jd follower

ok? jelas...selamat la utk korang k...muahhhh!!
pemenang dipilih berdasarkan rekaan kad yg paling menyayat hati...wahahahaha!! atau dgn kata lain leh wat hati aku tersentuh
juri: tentu la aku n en garpil...


tarikh tutup: 31 okt 2010- jam 10.00mlm


28 comments:

MyNameisNurul said...

dah join..semoga cukup syarat.. :)

http://nurulno92.blogspot.com/2010/10/miss-nuanza-birthday-giveaway.html

~~DAPUR KECIL KU~~ said...

http://normarlida.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-contest.html

ok..ok..dah wat tengok ler cantik ke idak

Faiz Tapit said...

aduuh. fail la bab design2 nih..
hahaha

nrshasha said...

dah follow dan dah join..

http://nrshasha45.blogspot.com/2010/10/contest-nuanza-birthday-giveaway.html

kiterkitikitu said...

xpandai nk berdesign2 nih hehehehe tapi kita nk menyumbang la jgk.. kita bagi ucapan eh??? kita buat en3 haPPy birthDay cik nuanza@shalieda ermmmm mcmne? buleh? buleh? buleh? ^^ ahaksssss *xnak hadiah apa2, tapi nk traffic sepanjang bulan november depan :p hikhik

kiterkitikitu said...

haPPy birthDayyyyyyy!!!!!! :))
http://bosanbusan.blogspot.com/2010/10/happy-birthday-puan-blogger.html

Wan_hazel said...

wan dh join..dengan design kad yang tak seberape..

http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/happy-besday-kak-nuanza-2510.html

i am S!L4H.. said...

olo..hdiah 1 je?
sy dh la x kreatif pon..hukhuk

one2paii said...

gua nak ucapkan selamat ari raya ..maaf zahir dan bahtin...erkk ..sihlap..selamat ari lahir untuk lu..ahah..tua dah lu yer..hehe

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. nak join jugak la... kot2 rezeki dapat topup free...

peachypo said...

kak!
da join..da ciap n3...
sile terjah disini ye kak..

http://peachippo.blogspot.com/2010/10/assalamuailaikum.html

nur said...

nak join jugakla.. hmm..
ALL IN ONE

JaSSNaNi said...

Nuanza...
akak nak join... heheheh..
nak top up free.. nak nak nak.. hehehehe... :) :)

http://jassnani.blogspot.com/2010/10/1st-ga-at-nuanza-blog.html

mien said...

mien join

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

id: mien.mien

singgah yea kak

mien said...

mien join

http://sneakershighheels.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

id: mien.mien

singgah yea kak

AROL DSHW said...

eh, macam best jek. rasa nak join.
tapi kena tunggu free dululah. :)

*arol dah inform GA nie di Malaysia Giveaway.

AngahSayang2314 said...

wah... hebat tueee

ekinashikin said...

kita nk join gak..

http://ekinashikin.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

ID follower:ekinashikin

[^^Daus^^] said...

em! nice kontest :)

imanmom said...

salam kenal dik n happy b'day

saya join ya!

http://tungkukayu.blogspot.com/2010/10/my-1st-giveaway.html

id: imanmom

cikanna said...

salam kenal,sy join jgk ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

id: cikanna

nadiah said...

salam kenal,

saya join GA

http://nettskerepek.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html


id: nadiah

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

salam..

shekechik da join..hehe

moga cukup syarat..kalau xckup gtaw erk..hehe

http://shekechik.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

id :shekechik

Said Saiful Fazli said...

Salam singgah!!
Nice blog...visit mine k!!

Nur Qistina said...

yay! join juga..sempat lagi kan?yuhuuu..

http://kisahbicarakasih.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

moga saya bertuah..yay! ^^,

Miza Yusof said...

salam. miza join

id follower: miza yusof
link: http://hayworlds.blogspot.com/2010/10/birthday-giveaway-by-nuanza.html

hope penyertaan masih diterima walaupun last minute.

haszuraidah ishak said...

salam..

saya join..

id follower : has ishak

http://myapeapeaje.blogspot.com/2010/10/besday-giveaway-by-nuanza.html

thanks..

Miza Yusof said...

thank sis. ingatkan dah tak diterima :)

jejak

free counters