kawan2 blogger ku (

Wednesday, November 10, 2010

chocolate GA by dnialicious


sila klik pada gambar diatas!!!


assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada dnialicious yang berada di terengganu

semoga anda berada dalam keadaan sihat sejahtera hendaknya
tujuan saya menulis warkah ini adalah utk memaklumkan kepada anda bawa saya ingin mngejoin contes yg anda anjurkan..bukan ape..saya agak tertarik dgn coklat yg terpapar indah menggoda jiwa raga saya yg berada di dlm blog anda itu.

setelah saya mengusha blog anda..hati terpanggil2..jiwa meronta, hati meruntun utk memiliki cup kek yg comel2..dan coklat yg indah segar dr ladang..
oh...saya juga amat terharu dgn tawaran diskaun 10 % yg anda tawarkan..bukan apa, kalau x dpt coklat free, dpt diskaun itu pun agak menarik..ohh..saya tergoda lagi sekali (kali pertama adalah tergoda ngan suami saya)

pakej2 harga yg anda tawarkan juga membuat hati saya terpegun..(anda tidak takut bank rup kah??) dengan bungkusan yg menarik, deco yg tertarik..ya! saya sudah ditarik2..(arghhh..jiwa kacau!!!)

dengan ini, saya ingin memohon kebenaran dr anda utk menkopi n paste gambar2 kek comel n coklat de bom dari blog anda utk di upload ke dalam n3 ini..bukannya apa...org kata ' xdpt org, tgk bumbung pun jd la'' ..maknanya, x dpt mkn coklat n kek, dpt tgk gambor pun tak pe...moga2 satu hari nti akan ada sekotak bungkusan coklat dlm peti pos saya...

sekian terima kasih..

yg ikhlas
-nuanza-



aku copy pic ni dr blog beliau yg lagi satu http://dnialiciouschocolate.blogspot.com/
nampak nice kan kaler purple


huh..tgk tu..dpt curik sebijik best ni!!!


cup kek yg cute mute...


sila2..harga runtuh!!
jom la..singgah kat sini utk join contest

5 comments:

eT said...

bestnyer coklat...
bagus la siap tulis surat cinta utk GA nih...huhu
meriah u...

See you this Saturday at Laundry Bar!

Want to win double prizes?

Best for School and Kid milk

CaDLyNN said...

mcm menarik...ada masa nnti nk joinla GA ni

makdara TERdiva said...

coklat..nyum3x..

salam kenal..

ieda said...

wah2 ... sedapp nampak nie dikk :)

aibaks said...

wa... cokelat.. bestnyer!

jejak

free counters