kawan2 blogger ku (

Monday, March 7, 2011

nape letak sayur dlm kek??

as'salam...


huh...meh..meh..nengok kek keret berposing..
huhuhuhu..ni projek tgh mlm semalam...
selepas bertangguh 2-3 kali gak la


kali ni wat plain je...
x de letak walnut sbb en garpil x suka
toping pun x letak sbb rasa nk mkn yg cam ni je....

layann je la...



kalau nk tgk resepi leh klik sini
cuma aku skip kt bhgn walnut nyer je..x letak..
yg lain sama je...

5 comments:

Cik Yana said...

Ingatkan ade letak sayur kobis ke kacang panjang ke dalam kek. Hehehe~

Ayu said...

Assalam nuanza,
wah ada kek carrot kat sini..akak belum pernah rasa kek carrot ni dah ramai yg mencuba ..sedap nampaknya..
nuanza, akak dah try buat lauk nuanza kat myr tu tau..dah lama dah masuk entry..tapi akak tukarkan ke udang so sambal udang kicap instead of sotong..sedap tau dear..thanks ya for the recipe..

ieda said...

dikkkkkkkkkkkk
buatttttttttttttt
lahhhhhhhhhh
satu utk akakkkkkk
huhuhuhuhuhuhuh

Nurul Arissa Dania said...

cube letak petai dlm kek..wakakaka..wat kek ULAM..hak3..

nuriz said...

lama tak makan karot cheese kek hehe
teringin le pulak bila tgk kek ni

jejak

free counters