kawan2 blogger ku (

Saturday, August 13, 2011

jom gelak sampai tertonggeng...

berehat sebentar dari dunia dapur...
jom kita gelikan hati sambil gelak menonggeng...


Jom kita bergelak sebentar atau senyum sejenak.
i) Pilih bulan kelahiran anda:
Januari - Aku cinta
Februari - Aku gigit
Mac - Aku belasah
...April - Aku peluk
Mei - Aku terhantuk
Jun - Aku terkentut depan
Julai - Aku menari dengan
Ogos - Aku pergi dating dengan
September - Aku lambai dekat
Oktober - Aku muntah depan
November - Aku jerit dekat
Disember - Aku terlanggar

ii) Pilih nombor hari jadi anda:
1 - Mak aku
2 - Komputer aku
3 - Liverpool
4 - Garfield
5 - Musuh dalam selimut aku
6 - Gangster
7 - Handphone aku
8 - Gerrard
9 - Driver Bas
10 - Semut
11- Kawan baik aku
12 - Polis
13 - Taik kucing
14 - Patung barbie
15 - Lee Chong Wei
16 - Mak Mertua aku
17 - Mak tiri aku
18 - Girlfriendaku/ Boyfriend aku
19 - Makcik kantin
20 - Sharifah Amani
21 - Upin dan
22 - Siti Nurhaliza
23 - Spongebob
24 - Cristiano Ronaldo
25 - Bapuk/Maknyah
26 - Kawan aku
27 - Raja Lawak/Akademi Fantasia
28 - Jiran aku
29 - Orang gila
30 - Taylor swift
31 - Awek cun/ Jejaka tampan

iii) Pilih warna baju yang anda pakai skrg:

Putih - Sebab aku perasan cantik/hensem
Hitam - Sebab aku gila
Pink - Sebab aku suka single
Merah - Sebab mak aku suruh
Biru - Sebab aku tak tahan
Hijau - Sebab aku baik hati
Ungu - Sebab aku cemburu
Kelabu - Sebab bomoh suruh
Kuning - Sebab suka hati aku la
Oren - Sebab aku baru putus cinta
Coklat - Sebab aku tak tentu arah
Lain-lain - Sebab aku fikir aku hebat



sila sambung semuanya menjadi 1 ayat...
cth utk aku lahir oktober 25 hb baju coklat..


ayat:


Aku muntah depan bapuk/makyah sebab aku tak tentu arah...


err....


ayat korang lak???

7 comments:

fairuz said...

aku cantik sebab memang aku cantik. haha kbai

AesyaZealous said...

aku menari dgn taylor swift sbb aku baik hati..hahah

Atsuko Ichirou said...

aku terhantuk jiran aku sebab aku tak tahan....(nak tercirit dah)...haha...tu sebab aku hantuk jiran aku...mengganggu jalan aku je...huhuu

ayu cheese cake said...

Aku terlanggar kawan baik aku sebab aku baik hati. HAHAHA :D

el said...

el lg best mmg gelak guling2 lah

AKU PELUK GANGSTER SBB AKU GILA

kahkahkahhhhhhhhh sakit urat2 sendi gelak

mtk izin kopipes n3 ni boleh?

nur easy said...

aku g dating dgn jiran aku sbb aku baik hati... ahahaha jiran celah mana lak ni

Diyana said...

aku terhantuk Upin dan sebab aku tak tahan.

haha

jejak

free counters