kawan2 blogger ku (

Sunday, October 16, 2011

follower ke-2000

as'salam...
 selamat berpetang minggu...
sejuknya ptg ni..sbb td hujan....

td tghari pi zoo..melawat kekawan kat sana..huhuhu..
semakin kita mendekatkan diri ngan alam, semakin tinggi rasa cinta pd alam sekeliling...

pas blk zoo, ngadap laptop, n mcm biasa la buka blog jap..
terpandang kt follower, dh cecah 2000 org...
sedar x sedar, sbb blog ni pun hanya blog caca marba...
x de la kerap mana update, n3 pun biasa2 je...tp tetap ada follower..dan tetap ada yg mengenali..

just nk review sapekah follower yg ke 2000 tu...


follower ke2000- Mawar Merah...

pemilik blog sumber ilhamku>>>


masuk je blog beliau...alamak!!!!! hampir kecundang pd godaan nafsu...
penuh ngan resepi dan makanan
gambar2 pun cukup wat aku terpikir nk ponteng diet....huhuhu
(tergoda lg ngan kek karamel..hishhhhh..sabar)

hasil keje pemilik blog juga nampak sgt teliti dan berseni...
aku pun trus follow blog- Sumber Ilhamku
(aku jarang tau folo blog org..ngeh2)

apepun, thanx diucapkan kpd Mawar Merah dan semua pengunjung dan follower blog aku...
tanpa kalian, x bersemanagt dowhh aku nk membebel..
ape kes buat blog kalo x de pengunjung kan...

thanx all...

4 comments:

laskar pelangi said...

tahniah =)
:)

mawar merah said...

assalaamualaikum.. Jutaan terima kasih krn sudi singgah, follow n memberi penghargaan ini. Akak sekadar mengisi masa, menuntut ilmu n berkongsi ilmu. Smga dpt memberi kebaikkan kpd org lain juga.

POSH76 said...

tahniah keep blogging

JaSSNaNi said...

wow.. tahniahhhhh.. :) ramai tu.. :D

jejak

free counters