kawan2 blogger ku (

Sunday, October 7, 2012

giveaway dari dapur nuanza

-CLOSED-




klik pic atas utk link


assalam

 lama rasanya x join memana contest
apatah lagi menganjurkannya...

so, sempena bulan istimewa bg 'denuanza' oktober ni, aku nk wat sedikit givaway sbg buah tgn kpd pengunjung2 blog ni

tp bukan sebarang buah tgn le...kena la uji2 minda n mata skit..hehehhe

spt yg dh di sedia maklum, kebanyakan n3 blog ni berkisar pada dunia makanan
so, contest kali ni pun haruslah berkisar topik makan2 jugak

korang cuma perlu meneka NAMA MASAKAN bg gambar2 di bawah
semua masakan tersebut ada dlm blog ni...

cuma cari dan selongkar je
peneka paling cepat dan tepat akan diumumkan sbg pemenang
kalo xde jwpn yg tepat, pemilihan yg hampir tepat akan dibuat

terbuka utk sesapa je...
jgn riso, kekawan rapat dan sedara mara pun x akan di bocorkan jwpn
kecuali en suami...kalo anda join, penyertaan anda terbatal ye...hehe

tp kalo rasa x berminat ngan hadiah tu, x yah le join...sbb aku pun x berminat nk tukar hadiah lain.. :-(


nama masakan per1: ..............................................


nama masakan ke2: .................................................


nama masakan ke3: .................................................


nama masakan ke4: ...................................................


nama masakan ke5: ..................................................


nama masakan ke 6: ..................................................

okey...untuk join contest ni, x de la byk syarat2 pun..
x yah buat n3, folo molo semua
tp kalo nk folo sgt2 dihargai..keh..keh...

tp peserta haruslah ada akaun FB
nape? sbb jwpn kena PM kat sana
JANGAN komen di entri ini sbb kang jwpn korang di skodeng dgn jayanya oleh org lain...

so, korang cuma perlu klik dan like link di bawah n beri jawapan melalui message..
just bg jawapan ikut turutan no 1- 6..
x yah le nk copy2 gambor..hehe


sile like...sile like...

tp andai kata korang x de akaun FB? so, x leh join lah?
x de la kejam sgt hakak ni tau...jwpn korang masih leh dihantar melalui emel

nuanza@gmail.com

tp kena le bg details skit...n jgn lupa no hp
(jgn riso hakak x buat gangguan seksual okeyyy)'

DAN

semua jwpn haruslah dengan tajuk:

Jawapan cari nama masakan denuanza:

ok..jelas ye..

HADIAH:

yg ni yg wajib bgtau kan...

he..he...x de lah semewah mana
akak kan baru nk ambik spm thn ni..mana ada duit...kwengg...kwenggg

Pertama: Hadiah yg x misteri 
Sarung Kotak tisu yg cantik n xde jual dimana2..hehehe



kedua: brgn dapur bernilai RM30 atau akan ditukar ngan topap jika peserta xde dapur..huhuhu

saguhati: x2 (bernilai RM15 setiap satu)

Tarikh tutup: -closed-
tp kalo dlm masa terdekat dah dpt keempat2 pemenang, tarikh ni akan ditutup lebih cepat...
dan hadiah bg peserta yg layak akan mula di kirim pada november 
(akan dimaklumkan terlebih dahulu)

okeyyyy...
settle...so, hakak tunggu korang di sana ye....!

2 comments:

ieda said...

semoga berjaya semua ..

ps : akk dah malas nak buka FB dik huhu kerja banyak , blog punn x terlayan ;(

JaSSNaNi said...

ok DONE... pm ke fb tadi.. :) moga ada rezeki.. heheh

jejak

free counters