kawan2 blogger ku (

Monday, November 17, 2014

ikhlas ke aku?

assalam....

ari ni mmg aku hangin satu badan
bukan angin yg marah2 tu ye...
tp angin dalam badan yg tersesat ntah dari mana xjumpa jln keluar...huhuhu

rasa badan berangin...kepala berdengung macam masuk angin...

buka lak page di fb...alahai...nak bertambah angin lak rasanya


kalo korang kena macam ni..apa yg korang rasa....
bercampur baur perasaan aku....tp masih cuba bertenang
mungkin dia saja main2...nak tgk emosi kita cemana kut...

10 comments:

MizzTina said...

klu dh mls, mmg sendiri paham la.. semua nk kena suap..haishh

norhidana miswan said...

hehehehe tumpang rasa hangin, or mungkin org tu tak paham apa itu blog hehehhe.... manusia2... udahla nk mintak resepi kt kite, udah di bagi msh banyak songeh lg...

jawapan dia mmg lah agak kurang ajaqqqqq

f.m.y said...

LOL sanagt.. tadi terbaca kat FB. Takyah layan. Mengada ngada sangat. print screen pun boleh. Tapi dia taknak buat

Bicara Kak Noor said...

macam2 perangai orang yg sukar kita penohi semua permintaan, kalau malas takyah masak beli je ya tak..

Azlita Aziz said...

Macam tu lah yang akak selalu alami Nuanza, boleh kata hari-hari pasti ada yg nak spoilkan mood kita.. apa yg mampu akak lakukan hanyalah bersabar dgn kerenah mereka.. Akak harap Nuanza pun banyak bersabar.. seperti yang nuanza katakan "mungkin mereka sengaja nak uji emosi kita" sabar ya..

Amie said...

Jawapan yang dberikan tu dah cukup menunjukkan tahap kesabaran yang tinggi. Kalau saya.... agaknya bukan badan berangin, malah berasap-asap ha hahahah....

mamazieza said...

kita sering dicabar dan tercabar dgn kerenah gen2 baru ni.. semua nak disuap.. kalau boleh .. mulut tu pun nak tolong dibukakan.. takmo bukak mulut sendiri..

Kak Rose said...

macam ni punya orang pun ade kan....pelik betul!

nanonano said...

hoiii panassss!!!

MamaBetty said...

uih...fed up ek dpt komen mcm tu...malas bebenor certain reader sekarang..nak main suap depan mata jek

jejak

free counters