kawan2 blogger ku (

Monday, November 8, 2010

SUAI KENAL BLOGGER .. ANDA BERMINAT ?


waa..ben wat majlis suai kenal lagi..
aku nk join boleh ke ben?
argghhh..x kira..aku mau join gak wpun ko kata TIDAK BOLEH..
sbb aku pun mau suai kenal gak ngan kekawan bloger ni..
nk glemer mcm ko gak ben..huhuhu..gurau je en ben..jgn marah yer..!

so..ape lagi blogers..jom la kita menyuai kenal antara satu sama lain..
jejemput la ke sini selalu ye..jamu mata...nk jamu perut, kena la mai umah...

majlis ni kita wat ala2 dlm taman nak tak?
pastu ada minum2 sampai mabuk..
opsss!!! bukan mabuk air haram tau!
mabuk sbb terlebih minum..wakakakakka

tp aku cdg kan bw makanan n minuman sendiri ye masa dtg...
bwk le lebih2 skit..leh la tuan umah tumpang mkn..

erkk..aku dh mula ngarut kan..!
back to de topic!>>>>sesapa nk join majlis suai kenal ni leh la gi jenguk EN BEN yo!

oh ye! kalo rasa2 nk kenal n lebih kenal..sila2 la komen kat bwh n3 ni yer..pasti anda akan dikunjungi semula sbb aku mmg x de keje lain..keje aku hanyalah menatap blog ini 23 jam sehari..lg sejam tu adalah masa aku tdo sambil mkn and so on..so on...



15 comments:

Nur Azila Ismail said...

singgah dari BA :)


salam kenalan ya .

kyrul said...

maybe rmai xknal blogger muda cm saya ni . .
www.uneverstudy.blogspot.com

rabiatul said...

salam perkenalan dari atul. :)

Bain n Adi said...

blog menarik :)

Shahazrin Saharudin said...

singgah dari BA.. eh2.. saya follower ke 500 la..

nur said...

dah follow da haritu.. jengah kat sini la
ALL IN ONE

mira the monster said...

hai kawan baru,kte dr blog abg ben :)

~ Mamma Olyn ~ said...

salam kenalan, i follow u..visit mamma olyn yea:))

Azrul Hisham said...

saya datang guling2 dari blog ben :)


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

suziesanji said...

salam perkenalan =)

Lelaki Ini said...

salam perkenalan!

ieda said...

hahahhah mcm best jer dikk ..
tapi cam x der masa jer heheh

i am S!L4H.. said...

ad sesi suai knal mcm msuk ipt erh...hik3

.::cEriTeRa HatiKu::. said...

salam perkenlan..
sngah sini dri blog ben ashaari..=)
jmptlah ke blog sya=)
http://crystalviolet89.blogspot.com/

✿Bloodberry✿ said...

salam ukhwah sis..
siggah sini sbb sis BW ke blog sy.. EPY sgt2 taw.. rase mau jmpe bg chuppi chupp.. opssss!!!!...
BTW utk suai kenal tu sy nk sgt join... cume time tu kdg2 clash ngn kje sy.. huwaaaaaaa T_T
rajin2 singgah ye sis...

jejak

free counters