kawan2 blogger ku (

Sunday, March 20, 2011

Belon Panas Putrajaya 2011

As'salam...

Line tenet mlm ni adalah yg sangat menyakitkan ati
sebab? aku x leh nk upload pic ke FB..
nk masuk kt blog ni pun semput2...

tahun ni dpt gak aku ambik pic belon ni bebanyak
ape tak nyer, kul 7 pg aku dh tercatuk kat padang tu...
tingat thn lepas, gi kul 9, semua belon terbang ntah ke mana dah...

x yah citer byk2 la ehh..
layan je pic2 ni..
utk sape yg x pegi lagi, esok (ahad-20 mac) adalah last day..
sila terjah!

sesapa yg nk gi, sila gi awal pg seawal 7 pg..sbb parking amat la payah
di samping dpt tgk belon pertama naik!

atau gi sesi ptg dlm kul 5..
tp kalau gi ptg, sila le naik bus yer...kalau tak korang cuma tgk belon yg berlegar diangkasa je la...








cuba tgk belon ni..pesal dia naik terbalik???




ruang angkasa yg berwarna warni



cakkk!!!
















opssss...ini bukan belon panas...
tp belon ni telah merunsingkan duit mak bapak sepanjang berada di sini



7 comments:

mayra aish♥ said...

esok mayra nak g :D
akk...timing yg betol nk g sne kul bpe erk? :D

zuk zuhaiza said...

nak belon yang merungsingkan duit mak bapak..chomey..heeh

cik aied said...

wahhhh...cantik betul belon2 tu... rugi tak pegi..

Cik Yana said...

pengunjung boleh naik tak? Yang belon naik terbalik tu, orang kat dalam tu tak jatuh ke? Seram pulak tengok yang terbalik tu. Hahaha~

Entry terkini: Olahragawan Negara bagi :)

alin duan said...

comelnya..=)

..Nasz.. said...

bez nye.. rugi x g..

Paan Sabri said...

teringin nk pg, dekat je, saye study dkt uniten, tapi bz dgn final.. huhu


paanthology: rebecca black buat aku tergelak.

jejak

free counters