kawan2 blogger ku (

Tuesday, March 13, 2012

assalam...

selamat pagi..dh masuk pg selasa dh ni..
aku masih terkebil2...berjaga menanti tray akhir utk cookies...

oh ye..ada yg msg di FB...
bertanya nape post aku di blog makin berkurangan...
ye ke kurang...rasa mcm baru update 2 hari lepas..heheheh
ye la..kalo tak dulu sehari 2 kali update kennnnn...

sebenarnya sibuk skit lately ni
dgn keje opis...dgn keje umah yg x berapa nk buat..ngeh2...
tempahan pun masih terima skit2..
aktiviti 'kuali' berkurang bila ''oven on''...

mlm ni siapkan 4 balang almond london..
ada yg mengidam..susah kot nk cari almond london time bukan raya...
rayuan dia aku terima dgn rela hati..huk..hukk..

alang2 dh buat, aku buka le gak order kot2 ada sesapa yg nak...


sebelum mekap...




selepas di mekap...
dpt 2 tray = 4 balang...
ok..masuk tdo dulu..esok samb lagi 4 balang...


utk resepi, klik sini

4 comments:

NARDtheNERD said...

ooo u buat bisnes almond london ek?.. :)

CT Delima said...

As'salam Cida

Emm...sedapnya AL ni. fav kalau masa raya boleh makan lebih2 ni..hehehe

nak hantar rumah k.ct ker Cida..hahaha

Tina Othman said...

sedap ni almond london, selalu makan time raya je hehe

mama sara nur said...

assalam dik nak sebalang he he
anak kak Nuri kalu dpt ni tak berenti makan tau..

jejak

free counters